ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ … ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η έναρξη του έργου για το σχολικό μας κήπο στην αυλή των θαυμάτων της Πρότυπης Παιδαγωγικής είναι μόνο η αρχή των εκπλήξεων μας για αυτή την υπέροχη χρονιά που έχουμε μπροστά μας!

Το σχολείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο ερευνητικό του έργο με το ecoktima στην Πάρνηθα, έναν χώρο που συνεργαζόμαστε τρία χρόνια τώρα, για την πρώτη εφαρμογή μελέτης στοιχείων του περιβάλλοντος σε απ ευθείας μετάδοση μέσω σεσνσόρων και υπολογιστή στο πλαίσιο πανευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος με τον τίτλο QUHOMA (www.quhoma.com ). Τα παιδιά μας πέρα από την εικόνα του κτήματος μέσω κάμερας θα βλέπουν στοιχεία θερμοκρασίας εδάφους, αέρα κ.λ.π. και θα αξιοποιούνται διαθεματικά στην εκπαιδευτική μας διαδικασία.

Επίσης, ο βραβευμένος οργανισμός για την εκμάθηση αγγλικών για παιδιά με δυσλεξία Ilovedyslexia (www.ilovedyslexia.gr) της κ. Αγγελικής Παππάθα παρουσιάσει τις καινοτομίες του  για το Hamdan Prize της UNESCO και το Διεθνές Βραβείο Δασκάλων παρουσιάζοντας τις δράσεις της για τη φύση και τη μάθηση με το δικό μας πρωτοπόρο σχολείο.

Σας προσκαλούμε λοιπόν με μεγάλη χαρά την Κυριακή 4/10/2015 στις 10 π.μ. με τα παιδιά σας στο ECOKTHMA για την κινηματογράφηση των δραστηριοτήτων μας εκεί καθώς είναι απαραίτητη για την παρουσίαση στους διεθνείς διαγωνισμούς.

Θα διασκεδάσουμε στη φύση μικροί μεγάλοι, θα γευτούμε ζεστό χωριάτικο ψωμάκι, τα λαχανικά μας και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους ειδικούς!

Για οδηγίες πρόσβασης δείτε εδώ: http://www.ecoktima.com/ ή καλέστε στο: 6944617949.

Παρακαλούμε πολύ σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής στην ημερίδα καλέστε στο: 6972299321.

Αναμένουμε με χαρά τις δηλώσεις συμμετοχής σε αυτή την όμορφη μέρα!